Newsletter

News-Cafe.eu distribuie periodic un buletin cu cele mai recente titluri de articole publicate pe site tuturor utilizatorilor care solicită acest serviciu. Distribuția are loc de 2-3 ori pe săptămână și este gratuită. Pentru a-l primi utilizatorii trebuie să-l solicite din profilul personal. Adresa de la care este expediat buletinul este newsletter@news-cafe.eu.

Adresele email care sunt scrise greșit, nu sunt active, nu există, au fost dezactivate, nu recunosc domeniul nostru, tratează corespondența noastră drept spam sau nu vă aparțin - vor fi eliminate din listă.

Noi nu răspundem la mesajele returnate la adresa de la care vine newsletter-ul sau retrospectiva.

Rudeana își declină responsabilitatea pentru lipsa newsletter-ului în mapa mesajelor primite după finalizarea operațiunii de expediere, utilizatorii fiind responsabili de gestionarea boxelor proprii, setând cele mai prietenoase opțiuni posibile pentru serviciile noastre. Dacă boxa email este plină sau primim feedback că mesajule ajung în spam, adresele respective vor fi eliminate din distribuție.

Pentru a renunța la newsletter este suficient să intrați în contul personal și să debifați în dreptul căsuței cu newsletter.