Înregistrarea

De ce este necesară înregistrarea?

Înregistrarea unui profil personal (cont) pe situl News-Cafe.eu nu este obligatorie, dar este necesară pentru
- A deschide primul articol premium accesat.
- A perfecta un abonament pentru accesarea întregului conținut premium.

În timpul înregistrării profilului utilizatorii oferă o adresă electronică valabilă, care devine numele de utilizator la logare, și numele/prenumele real sau un alias. În profil ei pot insera și alte informații - numărul de telefon și denumirea entității angajatorului - pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cine ne citește și care ar fi nevoile consumatorilor de informații.

Înregistrarea reprezintă, de asemenea, o formă de comunicare între administratorului sitului web și utilizatori, cei din urmă beneficiind astfel de câteva servicii gratuite – inclusiv buletinul cu cele mai recente titluri.

Din profilul personal utilizatorii pot să facă upgrade la statutul de abonat.

Preferințe și renegare

Verificați mapa cu spam în cazul în care observați că nu aveți în inbox nici un mesaj de la noi timp de o săptămână după finalizarea procedurii de înregistrare. Asigurați-vă că mesajele noastre nu ajung în spam ulterior.

De ce este nevoie de un număr de telefon (mobil, de obicei)?

Nu este obligatoriu să lăsați numărul de telefon. Acesta ar fi necesar doar în cazul în care furnizați, din imprudență, informații greșite (exemple: nume@yahooc.om, nume-gresit@gmail.com), fapt ce face imposibilă finalizarea procedurii de înregistrare, sau când cutia poștală este plină, sau dacă întâmpinați dificultăți la procedura abonament. În astfel de cazuri un reprezentant al Rudeana ar putea lua legătura cu Dumneavoastră pentru a remedia situația.

Ghidul Abonamente Clasice (pentru înregistrare) ... în curând

Vreau un abonament ... în curând

Pentru început e suficientă înregistrarea ... în curând

Mai târziu, acum du-mă la pagina de start