Abonare

Condiții de accesare a conținutului premium și preluare a articolelor de pe acest site

OPȚIUNI DE ACCESARE A ARTICOLELOR PREMIUM PRIN MAGAZINUL ONLINE


1. Achiziția instantă, care permite vizualizarea articolului premium în întregime, fără înregistrarea pe site. Este activă pe durata unei sesiuni. După părăsirea sitului sesiunea este încheiată și valabilitatea achiziției expiră.

2. Abonamentul clasic, care permite accesul la întregul conținut al sitului, după înregistrare (crearea unui profil de utilizator). Valabilitatea abonamentului se extinde pentru întreaga perioadă de abonare selectată și expiră odată cu încheierea acestei perioade.

3. Pentru republicarea materialelor este necesar acordul în scris al administratorului sitului. Se admite preluarea necondiționată a textelor în limita a 500 de semne, cu condiția indicării sursei și a linkului activ la pagina originală.

PERIOADE STANDARD DE ABONAMENT

  • 30 de zile
  • 3 luni
  • 6 luni
  • 12 luni

MODALITĂȚI DE PLATĂ

1. Online, cu cardul, prin magazinul sitului: Paylike
2. Virament / transfer bancar ordinar

Rudeana SRL își declină responsabilitatea pentru operațiunile eșuate, dacă utilizatorii introduc date neveridice, incorecte sau incomplete în cazul plăților electronice. Dacă utilizatorul achită în baza facturii proforma (generate direct pe site sau primit de la administrator), activarea abonamentului are loc după confirmarea plății de către administrator.

Politica de returnare a banilor: Produsul pe care îl cumpărați pe News-Cafe.eu reprezintă un consumabil nereturnabil, obiect al proprietății intelectuale, și nu poate fi returnat vânzătorului. În cazul anulării unui abonament, cumpărătorul va primi suma calculată pentru perioada neutilizată/anulată, cu condiția că va solicita acest lucru în scris, indicând în prealabil data când urmează să înceteze calitatea de abonat. Banii neutilizați sunt returnați la contul indicat de utilizator. 

ACCESUL LA CONȚINUT

Toate articolele sunt vizualizate direct pe site. Cu câteva excepții, administratorul sitului nu expediază conținut prin email sau alte mijloace pentru fiecare utilizator înregistrat/abonat. Livrarea unui articol prin email poate avea loc doar în cazuri de excepție - (1) la expedierea unei noutăți importante, cu impact major asupra evenimentelor; (2) la expedierea newsletter-ului cu titlurile din articole, la adresa indicată de utilizator.

Toate materialele semnate de News-Cafe.eu sau Rudeana pe acest site, inclusiv textele, imaginile și înregistrările audio/video, sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și conexe a României, și tratatele internaționale în domeniu.

CLAUZE FINALE

Rudeana SRL nu este o întreprindere plătitoare de TVA.

Republicarea conținutului pe multiple surse în cazul unui singur abonat implică costuri adiționale, care sunt negociate cu administratorul.

Utilizatorii nu au dreptul de a transmite numele de utilizator sau parola de acces unor terțe persoane. Încălcarea condițiilor de abonament poate rezulta în blocarea accesului sau ștergerea profilului de pe site.

Aceste condiții sunt acceptate implicit și sunt parte a acordului de utilizare a conținutului.